Krachttraining en cardio

Voor krachttraining en cardio is onze school uitgerust met diverse apparaten & trainingsmaterialen. We beschikken over de beste fitnessapparatuur en cardio-apparaten, dumbells en meer.


sport_beek_fitness_training_sport_landgraaf_LES MILLS BODYCOMBAT_vitality_fitness_health_body_bodybulding_arnold_club_landgraaf_landgraaf_triggerz_roy_google_heerlen_geleen_sporten

Krachttraining

Krachttraining is een manier van trainen waarbij men gebruik maakt van extra weerstand in de vorm van gewichten. Hiervoor kan onder andere gebruik worden gemaakt van losse gewichten, stangen, kettlebells of natuurlijk apparaten om specifieke spiergroepen aan te pakken.

Krachttraining in combinatie met de juiste voeding kan zelfs zorgen voor een toename in je spiermassa. Onze voedingsdeskundige kan een op maat gemaakt voedingsschema samenstellen gericht op jouw doelstellingen.


Sfeer

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Bespaar tot 40%

Met de NBP heeft u de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te fitnessen bij een fitnescentrum naar keuze.

twee mensen_landgraaf_support_sport_yoga_groep_training_fitness_health_club_landgraaf_landgraaf_google_heerlen_geleen_sporten

Faciliteiten

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Instructeurs

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

body_BodyFit_fit_body_fitness_health_body_bodybulding_vrouwen_training_arnold_club_landgraaf_landgraaf_triggerz_roy_google_heerlen_geleen_sporten

Uitleg Health Check


Chronische aandoeningen en vage kwaaltjes komen steeds meer voor. Tegelijkertijd schieten de tot nu toe gebruikelijke diagnose- en therapiemethoden steeds vaker tekort.Inmiddels wordt er door de meesten erkend, dat er een nauwe samenhang tussen de steeds toenemende voortdurende stressfactoren en het voorkomen van chronische aandoeningen is.Deze voortdurende stressfactoren zijn onder andere: gifstoffen uit de omgeving, zware metalen, elektrosmog, geopathische belastingen, onjuiste voeding, psychische problemen en emotionele stress, allergenen, bacteriën en virussen.
Hoe werkt ons lichaam?
Een vitaal lichaam zorgt zelf voor de verspreiding van voedingstoffen en verwerking van afvalstoffen. Echter, de reeds genoemde voortdurende stressfactoren brengen het lichaam in verlegenheid: Waar moeten de zware metalen, antibioticaresten en andere gifstoffen die de mens dagelijks inademt, via de huid of met de voeding binnen krijgt, heen?

Het lichaam gedraagt zich hierbij niet anders als wij mensen bij het omgaan met nucleair afval: Er wordt geprobeerd de gevaarlijke stoffen ergens tijdelijk op te slaan waar deze geen schade kunnen aanrichten. Dus wordt al het “giftige afval” dat zich in het lichaam bevindt verzameld in buffers, waar het vooralsnog voor de orgaancellen onschadelijk is.

Dit gaat gedurende een lange periode goed, totdat onze buffers zijn uitgeput. Daarna gaat het lichaam deze schadelijke stoffen ergens anders in het lichaam wegzetten. Hierbij zijn gewrichten en spieren het eerste doelwit, vervolgens worden onze organen aangetast.Ons lichaam is overbelast waardoor het niet meer kan reageren op de prikkels van buitenaf en kan zijn specifieke eigen taken niet meer aan: het voorzien van de orgaancellen met voedingsstoffen en het afvoeren van slakken.Uiteraard protesteren de orgaancellen tegen deze verwaarlozing. Het gevolg: De mens lijdt aan talloze vage symptomen, klaagt over hoofdpijn en matheid, over diffuse pijn en zelfs chronische aandoeningen.

Wat doet de Health Check voor u?

In minder dan een kwartier wordt de vitaliteit van uw lichaam doorgemeten op zowel mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau.Aan de hand van de resultaten worden er een persoonlijk advies samengesteld, die u direct handvaten zullen geven voor een vitaler lichaam. Daarnaast ontvangt u persoonlijke begeleiding in uw vervolg traject binnen onze Health Club!

Vraag/opmerking

Stel hier uw vraag direct aan Health Club Landgraaf