Scroll Top

ORTHOMANUELE THERAPIE

Resultaat of geen kosten, de keuze voor uw herstel!
Orthomanuele Therapie
Orthomanuele therapie is een gespecialiseerde behandelvorm binnen de manuele geneeskunde, gericht op het herstellen van de natuurlijke positie van het skelet. Deze therapie is bijzonder effectief voor het verhelpen van diverse lichamelijke klachten zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Hieronder worden enkele veelvoorkomende klachten beschreven die succesvol kunnen worden behandeld met orthomanuele therapie:

Orthomanuele
Therapie

Orthomanuele Therapie is een behandelmethode gericht op het herstellen van afwijkingen in de wervelkolom en het bewegingsapparaat, waardoor pijnklachten worden verminderd en de mobiliteit wordt hersteld.
Bij Health Club Landgraaf zijn we trots om de eerste in Nederland te zijn die deze therapie aanbiedt met een uniek No Cure No Pay beleid. Dit betekent dat u pas betaalt wanneer de behandeling resultaat oplevert. Zo zetten wij ons volledig in voor uw herstel en welzijn!

Een Veilig en Effectief Alternatief voor Pijnverlichting en Herstel zonder Chirurgie

Orthomanuele therapie biedt een veilige en effectieve behandelingsmethode voor deze en vele andere klachten, door de focus te leggen op het herstellen van de natuurlijke balans en functie van het skelet. Hierdoor kunnen patiënten vaak zonder medicatie of chirurgische ingrepen hun klachten verminderen en hun kwaliteit van leven verbeteren.
No cure
no pay
Hernia, zowel Lumbaal als Nek (zonder operatie)
Orthomanuele therapie biedt een niet-invasieve oplossing voor hernia's in de lage rug (lumbaal) en nek. Door middel van precieze correcties wordt de natuurlijke positie van de wervelkolom hersteld, waardoor druk op de zenuwen wordt verminderd en pijnklachten afnemen.
Schouder/Nek Klachten
Schouder- en nekklachten worden vaak veroorzaakt door een verkeerde houding of afwijkingen in de wervelkolom. Orthomanuele therapie helpt bij het herstellen van de juiste stand van de wervels en gewrichten, wat verlichting biedt voor pijn en stijfheid in deze gebieden.
Migraine en Hoofdpijn
Orthomanuele therapie kan helpen bij migraine en hoofdpijn door de stand van de wervels te corrigeren. Deze methode verlicht druk op zenuwen en bevordert de doorbloeding, wat vaak resulteert in minder en minder hevige hoofdpijnklachten. Een natuurlijke oplossing zonder medicatie.
Tennisarm / Golfarm
Deze aandoeningen, die zich kenmerken door pijn en ontsteking van de pezen rond de elleboog, kunnen effectief worden behandeld met orthomanuele therapie. Door het herstellen van de juiste stand van de arm en pols, wordt de belasting op de pezen verminderd en het genezingsproces bevorderd.
Groepsles kiezen?
We bieden op dit moment verschillende groepslessen aan op verschillende lestijden. Voor een compleet overzicht aan lestijden, kijk je op onze lestijden pagina. Wil je meer informatie over een groepsles dan kun je ons altijd even bellen op +31 045 7852 970.
Fitness
Bij Health Club Landgraaf helpen we je jouw fitnessdoelen te bereiken met moderne apparatuur en professionele begeleiding. Of je nu individueel traint of deelneemt aan groepslessen, wij bieden een energieke en motiverende omgeving!
Begeleiding
Bij Health Club Landgraaf bieden we professionele begeleiding op maat. Onze trainers ondersteunen je bij het behalen van je doelen, of je nu fitter wilt worden, spierkracht wilt opbouwen, of gewoon een gezondere levensstijl nastreeft. Met persoonlijke aandacht helpen we je het beste uit jezelf te halen!