VITALITEIT

Bent u Vitaal?

Chronische klachten, vage kwaaltjes of gewoon nieuwsgierig naar de vitaliteit van uw lichaam? Health Club Landgraaf biedt nu een volledige Health Check. Vaak wordt er verteld dat u maar moet leren leven met kwaaltjes, klachten en zelfs ernstige aandoeningen zoals Reumatische klachten en Diabetes… dit is niet waar!

Uitleg Health Check

Chronische aandoeningen en vage kwaaltjes komen steeds meer voor. Tegelijkertijd schieten de tot nu toe gebruikelijke diagnose- en therapiemethoden steeds vaker tekort.Inmiddels wordt er door de meesten erkend, dat er een nauwe samenhang tussen de steeds toenemende voortdurende stressfactoren en het voorkomen van chronische aandoeningen is.Deze voortdurende stressfactoren zijn onder andere: gifstoffen uit de omgeving, zware metalen, elektrosmog, geopathische belastingen, onjuiste voeding, psychische problemen en emotionele stress, allergenen, bacteriën en virussen.
Hoe werkt ons lichaam?
Een vitaal lichaam zorgt zelf voor de verspreiding van voedingstoffen en verwerking van afvalstoffen. Echter, de reeds genoemde voortdurende stressfactoren brengen het lichaam in verlegenheid: Waar moeten de zware metalen, antibioticaresten en andere gifstoffen die de mens dagelijks inademt, via de huid of met de voeding binnen krijgt, heen?

Het lichaam gedraagt zich hierbij niet anders als wij mensen bij het omgaan met nucleair afval: Er wordt geprobeerd de gevaarlijke stoffen ergens tijdelijk op te slaan waar deze geen schade kunnen aanrichten. Dus wordt al het “giftige afval” dat zich in het lichaam bevindt verzameld in buffers, waar het vooralsnog voor de orgaancellen onschadelijk is.

Dit gaat gedurende een lange periode goed, totdat onze buffers zijn uitgeput. Daarna gaat het lichaam deze schadelijke stoffen ergens anders in het lichaam wegzetten. Hierbij zijn gewrichten en spieren het eerste doelwit, vervolgens worden onze organen aangetast.Ons lichaam is overbelast waardoor het niet meer kan reageren op de prikkels van buitenaf en kan zijn specifieke eigen taken niet meer aan: het voorzien van de orgaancellen met voedingsstoffen en het afvoeren van slakken.Uiteraard protesteren de orgaancellen tegen deze verwaarlozing. Het gevolg: De mens lijdt aan talloze vage symptomen, klaagt over hoofdpijn en matheid, over diffuse pijn en zelfs chronische aandoeningen.

Wat doet de Health Check voor u?

In minder dan een kwartier wordt de vitaliteit van uw lichaam doorgemeten op zowel mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau.Aan de hand van de resultaten worden er een persoonlijk advies samengesteld, die u direct handvaten zullen geven voor een vitaler lichaam. Daarnaast ontvangt u persoonlijke begeleiding in uw vervolg traject binnen onze Health Club!

© 2014 HC Landgraaf. Alle rechten voorbehouden. TRIGGERZ design Studio

Log in with your credentials

Forgot your details?